085 8888 406 Maandag t/m vrijdag: 9:00 uur - 17:00 uur (m.u.v. officiële feestdagen) Winkelmand

Hoe werkt het Click & Collect concept en wat mag je van Shimano Fishing en haar dealers verwachten?

Shimano Fishing heeft haar dealers hoog in het vaandel staan. Zij zijn het verlengstuk van Shimano Fishing wanneer het aankomt op informatievoorziening, service en garantiezaken. Omdat wij onze klanten graag via al onze beschikbare kanalen willen bedienen, zonder dat we daarbij de kennis en kunde van een dealer over het hoofd zien, bieden we je met trots deze totaaloplossing aan: Click & Collect!

Click & Collect concept

• Je kunt op je gemak, in je eigen tijd en op elk mobiel apparaat dat je maar kunt bedenken op onze webshop de producten bekijken. Heb je een vraag? Stel deze gerust aan onze deskundige klantenservice;
  • Heb je het product gevonden dat je zocht? Leg hem simpelweg in je digitale winkelmandje, even je gegevens invullen en selecteer de dealer in jouw woonplaats waar je het product zou willen ophalen. Heb je een favoriete dealer die in een andere stad zit? Geen probleem, ook hier kun je gewoon terecht. Een kwestie van kiezen;
  • Wanneer jouw product bij de dealer is aangekomen, krijg je een telefoontje. Je kunt het product ophalen wanneer het jou uitkomt bij de dealer in jouw buurt;
  • Nog een vraag over het product? Toch nog die extra lijn even kopen of het speciale karpervoer vergeten? Geen probleem! Je staat tenslotte bij een erkend Shimano Fishing dealer die je van alle informatie en de nieuwste producten kan voorzien.

Neem bij onze dealers ook nog even een kijkje bij het Shimano Corner Concept, waar je een compleet nieuwe beleving binnen de vis wereld staat te wachten! Het gemak van online winkelen gecombineerd met de service van de vakhandel. Welkom bij Shimano Fishing.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen